Fenskær Efterskole

Drømmer du om et efterskoleliv fyldt med gode veninder og venner?

Få en hverdag fyldt med gode veninder og venner, som du deler efterskolelivet og Fenskær Efterskoles spændende valgfag og værksteder med. Næsten uanset hvad du interesserer dig for, tilbyder vi et valgfag, hvor du kan arbejde med dine interesser, lære noget nyt eller prøve kræfter med noget helt ukendt og spændende.

På Fenskær Efterskole tilbyder vi alle de fag, der får din kreativitet til at blomstre. Vi syr tøj i Tekstil, vi laver vores egne smykker i Smykkeværkstedet, og vi slipper den indre kunstner løs i Billedkunst, når vi maler, former og skaber spændende projekter.

Vi har også valgfag og værksteder som Gartneri, Musik, Storkøkken, Dansk, Fitness, Flet med perler og snor og Dansk Eventyr.

Se alle værksteder

De mange spændende valgfag er alle praktiske og foregår i vores værksteder, hvor vi arbejder med hænderne og vores kroppe. Du deler timerne med dine veninder og venner på holdet, og de mange gode fælles oplevelser giver jer et stærkt sammenhold og veninder og venner for livet.

Se alle valgfag

 

FenskærGlimt

Kig forbi vores blog FenskærGlimt, og læs meget mere om livet på Fenskær Efterskole. Bloggen er fyldt med hverdagsglimt fra livet og undervisningen på skolen, men du også kan læse de senere års afslutningstaler, læse elev- og lærerfortællinger og meget andet.

Vi skriver både til nuværende og tidligere elever, forældre, kommende elever og skolens mange venner – alle kan læse med.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego