Efter­skolernes
Dag

Efterskolernes Dag søndag 29. september 2024

Vi glæder os til at åbne Fenskær Efterskole for alle interesserede til Efterskolernes Dag søndag 29. september 2024 fra 13.00-17.00.

Kom forbi til en dag med rundvisning, god stemning og mød masser af søde mennesker.

Til Efterskolernes Dag har du nemlig mulighed for at se og opleve vores skole, tale med vores elever og lærere samt få en fornemmelse af, om Fenskær måske er stedet for dig – det håber vi, det er.

Vi glæder os til at se jer!

Se efterskolen og oplev stemningen

I bliver vist rundt af lærere og elever, og I kommer omkring vores fællesrum, elevhusene, I kan se nogle af værkstederne, og I kommer også forbi sportshallen, boldbanen og rundt på vores store udeareal. Der vil være god tid til spørgsmål og snak med elever og lærere – det vigtigste er, at I får en grundig introduktion til vores skole og en følelse af, hvad det vil sige at være elev hos os.

Synes I, Fenskær Efterskole virker som et spændende sted, kan vi aftale et møde, hvor vi taler videre om en eventuel optagelse.

Er I forhindret i at deltage, er det muligt at booke en tid til et individuelt besøg, når det passer jer.

Hvad er Efterskolernes Dag?

Det er ikke kun her på Fenskær Efterskole, at vi åbner dørene for interesserede gæster til Efterskolernes Dag. Du har mulighed for at blive vist rundt og få stillet spørgsmål på landets efterskoler på Efterskolernes Dag, der hvert år ligger den sidste søndag i september.

Efterskolernes Dag giver dig et unikt indblik i efterskolelivet, og på Fenskær Efterskole gør vi det ved at vise dig rundt på skolen, så du kan stille spørgsmål til alle de ting, du undrer dig over.

På Efterskolernes Dag har du mulighed for at få svar på, hvordan et efterskoleår forløber på Fenskær. Vi ved, at det er en svær beslutning at skulle vælge efterskole, og derfor står vi klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Vi kan ikke komme til Efterskolernes Dag?

Det er ikke noget problem overhovedet! Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at få et indblik i efterskolelivet på Fenskær Efterskole. Her er der både mulighed for at blive vist rundt på skolen og stille spørgsmål til efterskolelivet.

I har også mulighed for at booke et individuelt besøg, hvor vi har god tid til at tale om, hvordan et år på Fenskær Efterskole er. Der er hele tiden forskellige datoer, som I kan vælge imellem. På den måde kan I finde det tidspunkt, der passer jer bedst.

Fenskær Efterskole er en specialefterskole, hvor undervisningen tager udgangspunkt i dine evner og interesser. Fenskær skal i den grad opleves, mærkes og ses, så vi håber virkelig, du har lyst til at besøge os. Derfor åbner vi naturligvis også dørene til Specialefterskolernes Dag mandag inden påske, hvor du og din familie kan få et indblik i vores fantastiske efterskole.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego