Om Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole er en prøvefri specialefterskole for unge med særlige behov, der har brug for ekstra opmærksomhed både socialt og fagligt.

Gennem praktisk og musisk fokuseret undervisning i et trygt og overskueligt miljø søger vi at styrke elevernes selvtillid og kompetencer, så de kan gå videre ud i voksenlivet som unge mennesker med genvunden selvtillid og en følelse af kontrol over eget liv.

Efterskolen blev grundlagt i 1987 på en del af Ad. L. Hansens kollegiet, som stadig er det, der danner størstedelen af rammen om efterskolen.

Eleverne bor i ’huse’, hvor de med deres nærmeste kontaktlærer, det vi kalder en ’huslærer’, har deres værelser og base. Herfra går dagene ude i værkstederne, hvor de undervises i praktiske fag.

Fenskær Efterskole skal mærkes

Eleverne vælger selv valgfag og værksteder i løbet af året: Hos os er det vigtigste, at eleverne arbejder med det, de kan, og det der interesserer dem.

Vi har til huse i den lille nordvestjyske by Nørre Nissum, et rigtig flot stenkast fra Nissum Bredning og en lille køretur fra Holstebro i syd og Æ’Westerhav’ i West.

Med 1.300 indbyggere og 99 elever på efterskolen, er der på alle måder trygge og overskuelige rammer med plads til at være, den man er.

Fenskær Efterskole er et sted, der skal ses, mærkes og opleves. Vi håber, I har lyst til at besøge os.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego