En særlig skole til dig, der har særlige behov

På Fenskær Efterskole bruger du ikke kun hovedet men også hænderne i værkstederne. Det vigtige for os er det, du kan, og det du gerne vil. På Fenskær Efterskole går du i skole på en helt ny måde!

På Fenskær Efterskole vil du opleve at få venner og veninder, som du ikke har haft det før.

Du vælger selv dine valgfag og værksteder fire gange om året. Vi har et stort udvalg af værksteder og valgfag indenfor idræt, håndværk, design og musik, så vi garanterer, at vi har det, du interesserer dig for og det, du har lyst til at arbejde med.

Din hverdag fyldes med trygge oplevelser

Du vil komme til at bo i ’huse’ sammen med 10 andre elever fordelt på seks værelser. Til hvert hus er der to ’huslærere’, og det er dem, der bliver dine nærmeste kontaktpersoner. Dagen er ellers fyldt med værksteder, valgfag, fællesskab og sjov.

Dagligdagen brydes sommetider af foredrag, koncerter, udflugter i området og lejrskoler. Herunder også den årlige skitur til Sverige, hvor du uanset erfaring og udstyr får muligheden for at boltre dig i sneen og suse afsted på pisterne.

Vi har nemlig alt det, du skal bruge af udstyr, og blandt lærerne er der mange dygtige skiløbere, der er klar til at hjælpe. Det er en uge i de svenske fjelde med en masse leg og sjov i sneen, fart under skiene og hygge om aftenen.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego