Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole giver dig masser af nye oplevelser og venner og veninder

Her får du det rigtige efterskoleliv fyldt med spændende valgfag, arbejde i vores værksteder og masser af venner og veninder.

På vores efterskole kan du blive bedre til det, du allerede er god til, og du kan få nye og spændende udfordringer. Her får du skolegang på en helt nye måde.

Fenskær Efterskole er en prøvefri specialefterskole for dig, der har ekstra behov i hverdagen.

Glæd dig til at arbejde med dine hænder, lære masser af nyt og få venskaber for livet.

Sjove projekter i værkstederne

Er du vild med at arbejde med maskiner og metal, elsker du at save i træ og banke søm i, eller kunne du tænke dig at prøve at bore og hugge i sten? Tiden forsvinder, når vi arbejder i vores mange værksteder, og vi borer, banker og sliber på vores mange spændende projekter.

Se alle værksteder


Spændende valgfag

Vi arbejder praktisk i alle vores spændende og sjove valgfag. Du kan vælge mellem håndværksfag som for eksempel Benzin & Olie og Knivværksted, og du kan prøve kræfter med udendørs valgfag – for eksempel Jagt & Natur og Fodbold. Du kan også vælge boglige fag som Danske Eventyr og Engelsk.

Valgfag på Fenskær Efterskole giver dig nye færdigheder, og eleverne bliver blandet på kryds og tværs, så du får masser af oplevelser med dine nye efterskolevenner.

Se alle valgfag

FenskærGlimt

Kig forbi vores blog FenskærGlimt, og læs meget mere om livet på Fenskær Efterskole. Bloggen er fyldt med hverdagsglimt fra livet og undervisningen på skolen, men du også kan læse de senere års afslutningstaler, læse elev- og lærerfortællinger og meget andet.

Vi skriver både til nuværende og tidligere elever, forældre, kommende elever og skolens mange venner – alle kan læse med.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego