Ledige pladser på Fenskær Efterskole

Ledige pladser på specialefterskole

Vi har et par ledige pladser i skoleåret 2023/2024

På specialefterskolen Fenskær Efterskole har vi enkelte ledige pladser til elever, der har særlige behov. Det kan være generelle indlæringsvanskeligheder, autisme, ADHD eller andre diagnoser. Vores ultimative fokus på efterskolen er at bygge videre på de ting, som de unge mennesker kan – i stedet for at tage udgangspunkt i det, de ikke kan.

Vi er en prøvefri efterskole, som er praktisk-musisk og vi har en stærk praksis-faglig profil.

På efterskolen kan de unge prøve kræfter med vores mange værksteder.

Sådan er det at starte på Fenskær

Selvom mange starter ved skoleårets begyndelse, har vi rigtig god erfaring med at optage nye elever gennem hele skoleåret. Så er du forælder til en ung, der lige nu overvejer, om et år på specialefterskole er det rigtige, skal han eller hun ikke være nervøs for at starte senere end de andre unge. Den unge bliver nemlig ikke den eneste nye elev på efterskolen.

Hvis I tager imod en af vores ledige pladser på specialefterskolen, sørger vi for, at begyndelsen bliver tryg. med ti andre unge i vores elevhuse og får tilknyttet to huslærere, som støtter de unge i hverdagen, og følger de unge i huset gennem hele skoleåret. Eleverne er gode til at tage imod deres nye venner allerede fra dag 1, selvom man ikke er startet på Fenskær Efterskole ved skoleårets start.

Udover en tryg start på efterskolen tilbyder vi faste rammer i hverdagen. Det giver de unge en tryghed at vide, at vi holder fast i rutinerne i forhold til fagene, måltider, og hvornår vi står op og går i seng. Den unge kommer også til at opleve, at dagene kan være forskellige med spændende udflugter, foredrag og sportsbegivenheder, men altid med en varsling på forhånd.

I videoen herunder kan du høre Fenskær Efterskoles forstander, Margrethe Kynde, fortælle om livet på efterskolen:

Kender du en, der skal have en ledig plads på specialefterskolen?

Er I interesserede i en af de ledige pladser på specialefterskolen Fenskær Efterskole, skal I være mere end velkomne til at kontakte os. Vi svarer gerne på alle jeres spørgsmål, så I sammen er klædt på til at vælge en af de ledige pladser. Vi håber i hvert fald, at I har lyst til at lære os bedre at kende.

På Fenskær Efterskole skaber vi et trygt miljø, hvor de unge med særlige behov kan blomstre socialt, personligt og fagligt. Specialefterskolen er et sted, hvor vi dyrker selvværd hos den enkelte og de stærke fællesskaber, der er på efterskolen. Gennem praktisk og musisk fokuseret undervisning styrker vi de unges kompetencer, så de efterfølgende kan møde voksenlivet med oprejst pande og en følelse af kontrol over dit eget liv.

Vi er en prøvefri specialefterskole, så der er tid og rum til at fokusere på det, der er vigtigt for den enkelte. De unge får en hverdag med gode venner, og hvor de undervises i praktiske fag ude i værkstederne. Fagene og værkstederne vælger eleverne selv, for vi synes, det er vigtigt, at de arbejder med lige netop det, de kan, og det der interesserer dem.

Besøg Fenskær Efterskole, og hør mere om vores ledige pladser

Lyder Fenskær Efterskole som noget for en, du kender? Kom og besøg efterskolen sammen, og hør mere. Vi giver gerne en rundvisning og tager en snak om, hvad vi kan tilbyde på Fenskær Efterskole, inden I tager den store beslutning. Fenskær Efterskole er et sted, der skal ses, mærkes og opleves. Vi håber derfor, I har lyst til at besøge os.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego