Fenskær Efterskole skitur

Gå i 10. klasse på efterskole

På Fenskær Efterskole kan du gå i 10. klasse

Har du brug for et ekstra skoleår? Så kan du overveje, om ikke det skulle foregå på en efterskole, så 10. klasse ikke blot bliver endnu et skoleår, men et år fyldt med oplevelser, du aldrig glemmer. Her får du gode venner for livet.

Fenskær Efterskole er en helt særlig efterskole for særlige elever, plejer vi at sige. I vores 10. klasse er der nemlig plads til dig, der har særlige behov, uanset hvilke udfordringer – og diagnoser – du måtte have. Det kan være, du er udfordret på det faglige, det sociale eller måske begge dele. Her vil du opleve at gå i skole med andre, der har brug for ekstra støtte i hverdagen ligesom dig.

I 10. klasse har du stor indflydelse på, hvilke fag du har lyst til at sætte på skemaet. Vi tilbyder valgfag og værkstedsfag, der både giver mulighed for at dyrke dine interesser – og mulighed for at prøve kræfter med noget helt nyt og spændende. Der er kreative fag, musik, idræt, motorværksted og endnu mere.

 

I vores 10. klasse får du faste rammer

På Fenskær Efterskole kan vi tilbyde faste rammer i hverdagen. Det giver en tryghed at vide, hvordan rutinerne præger vores fag, vores måltider og hvornår vi står op og går i seng. Det betyder dog ikke, at dagene ligner hinanden.

Vi bryder også gerne de faste rammer og laver anderledes dage. Det kan være, vi tager på spændende udflugter, hører foredrag, tager i teatret eller til en sportsbegivenhed.

På Fenskær Efterskole bor du i et ‘hus’ sammen med ca. otte andre elever, og I bor to og to på værelserne. I har en ‘huslærer’, som er din nærmeste kontaktperson i hele din efterskoletid. Huset er samlet i vores ‘hustimer’. Det er i den tid, I har almene fag sammen som dansk, matematik og historie, og det er her, du lærer at gøre rent. Værelserne skal holdes pæne og rene, og der skal vaskes tøj.

 

Besøg Fenskær Efterskole

Har du fået lyst til at opleve Fenskær Efterskole, er du velkommen til at besøge os. Kom og mærk stemningen, før du vælger 10. klasse.

 

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego