Fenskær Efterskole

Efterskolernes Dag

Vi glæder os til at åbne Fenskær Efterskole op for alle interesserede til Efterskolernes Dag den 27. september 2020 fra 13.00-17.00. Tag dit barn, dine forældre eller hele din familie under armen og kom forbi til en dag med rundvisning, god stemning og masser af søde mennesker. Til Efterskolernes dag har du nemlig mulighed for at se og opleve vores skole, tale med vores elever og lærere og få en fornemmelse af, om Fenskær måske er stedet for dig – det håber vi, det er

I bliver vist rundt af lærere og elever, og I kommer omkring vores fællesrum, elevhusene, I kan se nogle af værkstederne og I kommer også forbi sportshallen, boldbanen og rundt på vores store udeareal. Der vil være god tid til spørgsmål og snak med elever og lærere – det vigtigste er, at I får en grundig introduktion til vores skole og en følelse af, hvad det vil sige at være elev hos os.

Synes I, Fenskær Efterskole virker som et spændende sted, kan vi aftale et møde, hvor vi taler videre om en eventuel optagelse.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Er I forhindret i at deltage, er det muligt at booke en tid til et individuelt besøg, når det passer jer.

Vi glæder os til at se jer.

COVID-19:
Vi passer på hinanden – og på jer! Vi har masser af plads på Fenskær Efterskole, så alle kan få en tryg og sikker Efterskolernes Dag. Vi holder god afstand, og vi har rigeligt med sæbe, varmt vand og håndsprit.

 

Oplev det selv! Kom på besøg.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Peoplez

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…