Efter­skolernes
Dag

Efterskoleforeningen har på grund af Covid19 besluttet at AFLYSE efterskolernes dag søndag 27. september i hele Danmark.
I er meget velkommen til at kontakte os og aftale et besøg en anden dag. 

Mail: post@fenskaer.dk
Telefon: 97891177 (kl. 8.00-14.30)
 

Vi glæder os til at åbne Fenskær Efterskole op for alle interesserede til Efterskolernes Dag 27. september 2020 fra 13.00-17.00. Tag dit barn eller dine forældre under armen, og kom forbi til en dag med rundvisning, god stemning og masser af søde mennesker. Til Efterskolernes Dag har du nemlig mulighed for at se og opleve vores skole, tale med vores elever og lærere og få en fornemmelse af, om Fenskær måske er stedet for dig – det håber vi, det er

Se efterskolen, og oplev stemningen
I bliver vist rundt af lærere og elever, og I kommer omkring vores fællesrum, elevhusene, I kan se nogle af værkstederne og I kommer også forbi sportshallen, boldbanen og rundt på vores store udeareal. Der vil være god tid til spørgsmål og snak med elever og lærere – det vigtigste er, at I får en grundig introduktion til vores skole og en følelse af, hvad det vil sige at være elev hos os.

Synes I, Fenskær Efterskole virker som et spændende sted, kan vi aftale et møde, hvor vi taler videre om en eventuel optagelse.

Tilmeld jer som besøgende til Efterskolernes Dag i formularen nedenfor.
Er I forhindret i at deltage, er det muligt at booke en tid til et individuelt besøg, når det passer jer.

Vi glæder os til at se jer.

Særlige retningslinjer til Efterskolernes Dag:

Risikoen for smitte med covid-19 har indflydelse på Efterskolernes Dag. For at alle kan få en tryg og god oplevelse på Fenskær Efterskole, har vi følgende retningslinger på dagen. 

Deltagere:
Vi anbefaler, at det kun er den kommende elev og forældrene eller maksimalt to voksne, der er med på dagen. 
Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Der er altid mulighed for at komme på et individuelt besøg en anden dag.

Tilmelding:
I skal tilmelde jer som besøgende til Efterskolernes Dag. Det skal I, så vi kan styre, at vi ikke er for mange besøgende på skolen på en gang. Tilmeld jer via formularen.

 

Værkstederne:
For at få det bedste indtryk af skolen, kommer I på jeres rundvisning forbi vores mange og meget forskellige værksteder, hvor eleverne arbejder. Der kan enkelte steder være krav om mundbind. Skolen vil i de tilfælde stille mundbind til rådighed.

Generelle foranstaltninger:
Vi har god plads på Fenskær Efterskole, og vi kan derfor holde god afstand til hinanden og til jer. Vi har rigeligt med varmt vand, håndsæbe- og sprit. Vi vil være vært for et tragtement til alle besøgende, som er portionsanrettet, og som bliver udleveret af personalet.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego