Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskoles vinterlejrskole i Idre Fjäll 2013

18. marts 2013

Fantastisk vinterlejrskole i Idre Fjäll

Så er vi netop kommet hjem efter vores årlige vinterlejrskole til Idre Fjäll i Sverige. Det har været en pragtfuld tur – med masser af ski-glæde og entusiasme ude på løjperne – og et vejr, der har været så fantastisk, at vi sjældent har oplevet noget lignende.

Høj sol og lave frostgrader

Allerede da vi ankom torsdag nat, den 7.3., fik vi en smagsprøve på kulden. I skovområdet, vi netop var kørt igennem, havde temperaturen vist -23 grader. Mange års erfaring med hurtig udpakning af 3 busser gjorde, at alle elever og al bagage hurtigt var indendøre, og en time efter ankomsten lå de fleste elever allerede i køjen, parat til en nats søvn.

Første dag på ski startede i fuld sol – og det er en fantastisk start hvad enten man er nybegynder eller erfaren skiløber. I det hele taget var vejret med os ugen igennem. Vi havde solskinsvejr alle dage, og skønt der var 5-15 minusgrader hver dag, var frosten ikke så slem at være ude i, da der ikke var megen vind. Sidst på ugen var vi så heldige, at vi også oplevede at køre i nysne.

Foto og video fra ugen

Gennem hele ugen tog vi rigtig, rigtig mange billeder, og i den kommende tid lægger vi nogle af dem på vores web-album (Fenskær efterskole billeder på Google+), så I kan sidde hjemme og følge med og snakke om turen. Allerede mens vi var i Idre, blev der klippet en lille video sammen fra aktiviteten Vinterfjäll, som nu ligger på vores TV-kanal (Fenskær Efterskole TV), og senere vil der også blive lagt videoklip ude fra skiløjperne her. – Og både billederne og videoerne taler deres helt eget sprog: store smil, koncentrerede blikke og en blå, blå himmel!!!

Mens vi venter på vores egen video fra løjperne, kan I kigge med på den video, som “ski guroen” Thomas Uhrskov har produceret om Idre Fjall!

Hilsen
Inger

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego