Elevfortælling om Fenskær Efterskoles besøg på Bøvling Idrætsefterskole

17. april 2012

Efter Fenskær Efterskoles gymnastikhold besøgte Bøvling Idrætsefterskole, fik to af pigerne til opgave at skrive en lille fortælling om dagen – og hvilke oplevelser, der havde været de største:

Det var hyggeligt at være i Bøvling Hallen. Der skulle vi se og prøve ”pommes frites graven”. Det er noget, vi SKAL prøve igen  synes vi helt bestemt! Vi fandt ud af, at gymnastik kunne gå ud på andet end at springe og danse. Vi troede inden, at det var rigtige pommes fritter, da Mette inden fortalte, at vi skulle i pommes frites graven. Vi prøvede også at springe i elastikspring.

Om pommes frites graven: det er et hul i jorden med masser af skumfirkanter. Man tror, at det vil gøre ondt, men det gjorde det så ikke. Vi fandt ud af, at en pommes frites grav ville koste omkring 1 million kroner …… så nu venter vi bare på, at Niels vil købe én til os!

Hilsen

Nikoline Nielsen og Maria Christiansen, hus 4, Fenskær Efterskole

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at det var en spændende oplevelse at få lov til at boltre sig i en hal med så meget spændende udstyr! – Ved middagsmaden blev Niels også straks spurgt, om vi da ikke skulle have os sådan en hal her på Fenskær …… men Niels’ sammenligning, at hvis vi blev hjemme fra vores skitur de næste 20 år, ville vi have sparet op til én, stoppede snakken ret hurtigt, for med en fantastisk skitur i frisk erindring og udsigt til den næste om knap et år, var der nok ikke tvivl for nogen mere!

Hilsen
Ingerv

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego