Prøveforberedende undervisning

 

 

 

Prøveforberedende undervisning som en mulighed på Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole arbejder på at det kan blive muligt at tilvælge prøveforberedende undervisning i enten dansk eller matematik fra og med skoleåret 2020/21 (I tilfælde af at eleven opnår de nødvendige faglige kvalifikationer vil eleven så få mulighed for at aflægge 9. klasses afgangsprøve i enten dansk eller matematik).

Vi oplever, at en mindre gruppe af vores elever vil kunne drage fordel af denne mulighed. På nuværende tidspunkt er lovgivningen endnu ikke på plads. Det venter vi på.

Vi meget opmærksomme på at bevare skolens DNA – nemlig at vi kan tage udgangspunkt i hvad de unge har af styrker, og hvad de ønsker at arbejde med – frem for at fokusere på fejl og mangler. Det er vigtigt for os at fastholde, at Fenskær Efterskole først og fremmest er den unges eget projekt, og ikke noget, som velmenende voksne har trukket ned over ørerne på den unge!

Vi har nedsat et udvalg som arbejder med mulighederne, og blandt andet er på inspirationsture m.m. – mens vi afventer noget præcist omkring lovgivning.

 

© Fenskær EfterskoleWebsite af Peoplez

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…