Praktik

18. november 2021

Vores Fenskær+ elever har været i 2 ugers erhvervspraktik, her er lidt fortællinger fra eleverne:

Produktionskøkkenet på Fenskær (skolepraktik): Jeg har lært andre måder at skære forskellige salater på, at tilsmage maden, en hel masse om hygiejne og rengøring i et køkken, at man kan have det sjovt og arbejde på samme tid. Jeg var i godt humør, både når jeg mødte, og når jeg fik fri.

Struer Undervognscenter og Netto Dæk: Jeg vil lige starte med at sige tusinde tak for, at I ville ansætte mig. Jeg har virkelig været glad for at arbejde hos jer. Det har været afvekslende, og I har været gode til at lære fra jer, og jeg har lært meget. Jeg synes I har været meget hjælpsomme og tålmodige, hvor jeg har haf svært ved ting. Jeg vil gerne anbefale jer til andre elever, som vil være mekaniker/undervognsbehandler.

Min Købmand, Lemvig: Har lært virkelig meget hos jer, både om hvordan varerne skal stå, hvordan det foregår, når I leverer varer ud, og jeg har fået genopfrisket, hvordan det er, man står ved kassen. Det har været to fantastiske uger hos jer. Tak for denne gang, håber jeg kan komme tilbage til jer.

Bakkegården, Nr. Nissum:
Det bedste ved at være i praktik ude ved jer er nok at passe kalvene og køre minilæsser, jeg elsker dyr og især kalve så det med at jeg har skulle passe kalvene var en drøm der gik i opfyldelse, jeg har helt klart også fået et svar på om jeg skal have med dyr at gøre senere i mit liv, lysten til det er i hvert fald ikke blevet mindre efter de 14 dage ude ved jer. Jeg er så glad for at i har taget så godt imod mig, i er imødekommende og meget gode til at vise at man er velkommen, det var ihvertfald med til at gøre mig tryg.

© Fenskær EfterskoleWebsite af Superego