Specialefterskole

Fenskær Efterskole er en specialefterskole, hvor undervisningstilbuddet er skræddersyet til de unge, der fagligt og socialt har været i klemme i det ordinære uddannelsessystem. Vi yder et samlet særligt undervisningstilbud til vore elever. 

Vi har som de fleste specialefterskoler valgt at fokusere på elevernes styrkesider frem for fejl og mangler. Vi er underlagt den almindelige efterskolelov, hvor kapitel 3 § 25 har særlig betydning for specialefterskolerne.

Der er ca. 20 specialefterskoler spredt ud over landet. Vi har alle vores forskellige profiler, derfor er det vigtigt, at den unge får mulighed for selv at være med til at tage stilling til, hvilken efterskole vedkommende skal gå på.

Mange specialefterskoler har forskellige former for udslusning i tilknytningen til skolen. på Fenskær Efterskole kalder vi vores udslusning 3U, som er en fantastisk mulighed for at fortsætte den uddannelse og selvstændiggørelse, der har foregået på efterskolen.

Som specialefterskole er der ca. dobbelt så mange ansatte pr. elev som på en ordinær efterskole. Som udgangspunkt er det staten, der finansierer forskellen mellem en almindelig efterskole og en specialefterskole. Det koster ikke forældre til unge på specialefterskoler mere end alle andre at benytte sig af et efterskoleophold til deres barn.

Omkring priser og betaling kontakt skolen på 97891177.

Få en rundvisning: Har I lyst til at mærke stemningen, er I velkommen til at komme forbi til en rundvisning. Udfyld kontaktformularen her eller ring på 97 89 11 77, så aftaler vi en tid.